5 mau kumu e hoʻohui ai i kahi pale maka silika i kāu hana maʻamau i ka pō

Hoʻopili i ka mana o kahi hana maʻamau i ka pō.E kiʻi i kēia: paheʻe i loko o kahi honua o ka maluhia kahimaka maka silika hiamoee kali e hoʻokiʻekiʻe i kāu ʻike moe.E noʻonoʻo i ka ʻoluʻolu e hele mai me kēlā me kēia paʻi mālie o kahi nanipale maka kilikaku e i kou ili.E ʻimi kākou i loko o ke aupuni o nā pō hoʻomaha a ʻike i ke kilokilo ma hope o ka hoʻokomo ʻana i kēia mea maʻalahi akā hoʻololi i loko o kāu hoʻomana moe.

Hoʻomaikaʻi ʻia ka maikaʻi o ka hiamoe

Hoʻomaikaʻi ʻia ka maikaʻi o ka hiamoe
Puna kiʻi:pexels

Wehe i ka ʻīpuka i kahi aupuni o ka ʻoluʻolu ʻole ma ka ʻapo ʻana i ke ʻano o ke Akua.maka maka silika hiamoe.Luʻu i loko o kahi honua kahi e noho aliʻi ai ka pōʻeleʻele, e alakaʻi iā ʻoe i kahi hiamoe hohonu e ʻoi aku ka manawa.

Pale i ka malamalama

E ʻike i ka apo ʻoluʻolu o ka pōʻeleʻele loa i ka pale ʻia ʻana o kou mau maka mai ka ʻālohilohi ʻana o ke kukui artificial.ʻO ke kaomi mālie o kapale maka kilikae kūʻē i kou ʻili e like me ke kukui, e alakaʻi iā ʻoe i ka ʻāina moeʻuhane kahi e hui pū ai ka maluhia a me ka maluhia.

Hoʻoikaika i ka hiamoe hohonu

E komo i loko o ka hula me nā aka i ka neʻe ʻana o kou manaʻo i nā nalu o ka maluhia.ʻO ka pā kaumaha ʻole o kapale maka kilikae hoʻoulu i ka cascade o ka hoʻomaha, e hoʻokaʻawale i ke ala no ka hiamoe hohonu, me ka pau ʻole e hoʻoulu hou i kou ʻuhane.

Hoʻonui i ka pōʻai hiamoe-ala

E hoʻomaka i kahi huakaʻi ma ke ʻano o ka hiamoe a me ka makaʻala, alakaʻi ʻia e ka ʻoluʻolu o ka siliki i kou mau lihilihi.ʻO ka apo puana o kapale maka kilikahoʻolikelike me nā pōʻai kūlohelohe o kou kino, e hōʻoiaʻiʻo ana i kahi hoʻololi maʻemaʻe ma waena o ka hoʻomaha a me ka hana.

Hoemi i na pilikia o waho

Hoʻokomo iā ʻoe iho i loko o kahi oasis o ka mālie kahi e nalowale ai nā haunaele o waho i ka poina, e waiho wale ana i ka maluhia a me ka maluhia.ʻO ka ʻoluʻolu e like me ka niu i hāʻawi ʻia e kapale maka kilikahana i kahi kapu me ka walaʻau ʻole a me ka māmā, e ʻae iā ʻoe e hauʻoli i ka maluhia ʻole.

Hana i kahi Kaiapuni Maluhia

E hele i loko o kahi honua kahi e hoʻopau ai ka haunaele e like me ka noe ma mua o ka lā, i pani ʻia e kahi aura o ka mālie e hoʻopuni ana iā ʻoe i kona apo pumehana.ʻO ka paʻi ʻoluʻolu o ke kilika i kou ʻili e hoʻololi i kou puni i kahi puʻuhonua o ka maluhia, e hoʻoulu i kahi kaiapuni kūpono i ka hiamoe hoʻomaha.

Hoʻemi i ka walaʻau a me ka māmā

Holoi ma nā ao hāmau e like me kapale maka kilika pale iā ʻoe mai ka ʻālohilohi ʻinoa me ka leo o ke ola hou.E ʻapo i ka noho mālie e hoʻopuni ana iā ʻoe, e hoʻomoe iā ʻoe i loko o kona mau lima palupalu a hoʻomoe iā ʻoe i kahi noho maluhia.

Pono Ili

E apo i ka wanaʻao o kahi au hou no kou ʻili i kou ʻimi ʻana i ke aupuni ohiamoepale maka kilika.E ʻike i ka mana hoʻololi o kēia mea hoʻonani nani i ka lilo ʻana i hoa kūpaʻa i ka ʻimi ʻana i ka ʻili ʻālohilohi, hydrated a me ka nani mau loa.

Hoʻomau i ka ʻili wai

E hānai i kou ʻili me ka ʻoluʻolu opale maka kilika, he wahi hoano o ka wai e pale ana i ka makani maloo o ka manawa.E ʻike i kahi symphony o ka hydration e kinai i ka make wai o kou ʻili, e hoʻokuke i ka maloʻo e wehe i kahi kāwele o ka palupalu palupalu.

Kāohi i ka maloʻo

E mālama i kou ʻili mai nā pōʻino o ka maloʻo e like mepale maka kilikahoʻopaʻa iā ʻoe i loko o kahi pale pale.E hoʻohiwahiwa i nā ʻāpana maloʻo a hoʻokipa i kahi oasis o ka plumpness e mohala ana ma lalo o ka hoʻopā ʻana o ke kilika, e hōʻoiaʻiʻo ana i kou ʻili he pūnāwai o ke ola.

Hoemi i na Laina Maikai

E hoʻomaka i kahi huakaʻi helenani makahiki ʻolekahi hoʻomaha o kēlā me kēia pō he palaki ia e hoʻomaʻemaʻe i nā etchings o ke ola.E apo mai ka palupalu opale maka kilikae lilo ʻoe i mea kaua huna e kūʻē i nā wrinkles, e holoi ana i nā laina maikaʻi me kēlā me kēia hiamoe moe.

Mālama i ka ʻili paʻakikī

Hoʻopili iā ʻoe iho i ka mālama ʻoluʻolu opale maka kilika, nā kahu o ka ʻili palupalu e pale ana i nā mea ʻino.E ʻapo i kahi honua kahi e ʻoluʻolu ai ka naʻau i ka paʻi mālie a ke silika, e mālama ana i ka pono o kou ʻili a hāʻawi iā ʻoe i pale e kūʻē i ka hele ʻana o ka manawa.

Hoʻemi i ka pōʻino Friction

Holo i nā pō i hoʻopōʻino ʻole ʻia e ka lima ʻino o ka frictionpale maka kilikakū kiaʻi ma luna o ka maluhia o kou ʻili.E hauʻoli i ka hulahula ʻole ma waena o ka siliki a me ka epidermis, kahi e hōʻike ai kēlā me kēia holo ʻana i ka mālama ʻana o ka ʻōpio a me ka nani.

Nā Pōmaikaʻi Anti-Aging

E ʻike i ka wehe ʻana o ka lole ʻōpio e like mepale maka kilikaulana i kā lākou kupua ma ke kāwele kahiko.Hoʻopili i ka hoʻohou hou ʻana e like me ka hāwanawana silika i nā ʻōlelo hoʻohiki o ka hoʻihoʻi ʻia ʻana o ka elasticity a me ka paʻa hou ʻana, e pena ana i ke kiʻi i kahi o ka makahiki he aka pōkole wale nō i ka ʻālohilohi o ka ʻālohilohi mau ʻole.

Hoʻonui Manaʻo

Hoʻoikaika i ka hoʻomaha

E ʻapo i ka ʻoluʻolu e hele mai me ka noʻonoʻo maluhia.E noʻonoʻo iā ʻoe iho e neʻe ana i loko o kahi ʻāina maluhia, kahi e pau ai nā hopohopo e like me nā aka i ka pō.E ʻae i ka hoʻopā mālie o ke kilika e alakaʻi iā ʻoe i kahi kūlana o ka mālie loa, kahi hoʻomanaʻo mamao wale nō ke kaumaha.

"I ka mālie o ka pō, e ʻimi i ka hōʻoluʻolu i ka apo o ka hoʻomaha."- ʻAʻole ʻike ʻia

E ʻike i ka mana ʻoluʻolu o nā hanu hohonu i kou hāʻawi ʻana i ka maluhia e hoʻopuni ana iā ʻoe.E lawe mai kēlā me kēia inhale i ka maluhia a me kēlā me kēia exhale e hoʻokuʻu i ka ʻeha, e hana ana i kahi symphony i loko o kou ʻuhane.

  1. E komo i lokohooikaika hanu noonooe kikowaena i kou mau manao.
  2. E hoʻomaʻamaʻahoʻomaha ʻiʻo holomuae hoʻokuʻu i ke kaumaha kino.
  3. E hana i kahi moena moe e hōʻailona ana i kou kino ua hiki i ka manawa e hoʻomaha ai.

Hoemi i ka pilikia

E hoʻokele i nā pilikia o ke ola me ka lokomaikaʻi a me ke kūpaʻa.E noʻonoʻo ʻoe i hoʻolako ʻia me kahi pale ʻike ʻole e pale aku i ke kaumaha a me ka hopohopo, e ʻae iā ʻoe e alo i kēlā me kēia lā me ka ikaika ʻole.

"I loko o ka haunaele, e loaʻa ka maluhia i loko."- ʻAʻole ʻike ʻia

  1. E hōʻoia i kou mau manaʻo me ka hoʻohewa ʻole.
  2. E komo i nā hana e hauʻoli a hoʻomaha.
  3. E hoʻoulu i ka noʻonoʻo maikaʻi ma ka nānā ʻana i ka mahalo a me ka mālama pono iā ʻoe iho.

Paipai i ka mālie

E ʻapo i ka mālie e noho ana i loko ou.E noʻonoʻo i kahi loko mālie i ka wanaʻao, ʻaʻole i hoʻopilikia ʻia kona ʻili e nā nalu a i ʻole nā ​​nalu - he aniani e hōʻike ana i ka hohonu maluhia o kou ʻano.E haʻalele i ka haunaele a apo i ka maluhia o loko.

  1. E ʻimi i nā manawa mehameha e launa hou me ʻoe iho.
  2. E hoʻomaʻamaʻa i ka noʻonoʻo e noho i kēia manawa a paʻa.
  3. Hoʻopuni iā ​​ʻoe iho me ka positivity a me ka ikaika hoʻokiʻekiʻe.

Hoʻonui i ka manaʻo

E hoʻokiʻekiʻe i kou ʻuhane a hauʻoli i ka ʻoliʻoli.E noʻonoʻo i kahi honua kahi e lawe mai ai kēlā me kēia puka ʻana o ka lā i ka manaʻolana hou a ʻo kēlā me kēia napoʻo ʻana e hāwanawana i nā ʻōlelo hoʻohiki no nā mea hiki ʻole ke hana ʻia - kahi kāwele i ulana ʻia me nā kaula hauʻoli.

"E mama kou naau, no ka mea, he hanu ka olioli."- ʻAʻole ʻike ʻia

  1. E komo i nā hana e lawe mai i ka ʻakaʻaka a me ka māmā i kou ola.
  2. E hui pū me nā mea aloha nāna e hoʻokiʻekiʻe i kou ʻuhane a hoʻopiha i kou puʻuwai me ka pumehana.
  3. E ʻimi i nā manawa o ka nani i ke ola o kēlā me kēia lā, mai ka lani lā a hiki i ka pua pua.

Hoʻonui i ka maikaʻi

E hānai i kou kino, noʻonoʻo, a me kou ʻuhane me ka mālama a me ke aloha.E noʻonoʻo iā ʻoe iho ma ke ʻano he māla - ʻo kēlā me kēia mālama ponoʻī e hoʻomaʻamaʻa i kahi kulu wai e hānai ai i kou ʻuhane, i kēlā me kēia manawa hoʻomaha he kukuna o ka lā e hoʻoulu ai i kou ulu.

  1. E hoʻomaka i ka hiamoe ma ke ʻano he mea nui o ka maikaʻi.
  2. E hoʻopiha i kou kino me nā meaʻai e kākoʻo ana i ke olakino holoʻokoʻa.
  3. E komo i nā hana e hoʻoikaika ai i ka noʻonoʻo a me ke kaulike o ka naʻau.

Hoʻonui i ka hauʻoli

E hoʻomālamalama i ka hauʻoli mai loko mai a e hoʻomālamalama i kēlā me kēia kihi o kou ola.E noʻonoʻo i ka hauʻoli ma ke ʻano he kukui e alakaʻi ana iā ʻoe i ka hoʻokō - he waiwai e kali nei e ʻike ʻia i loko o ka hohonu o kou ʻano.

"ʻAʻole ʻo ka hauʻoli kahi huakaʻi akā he ala e ola ai."– ʻAʻole ʻike ʻia

  1. E hoʻoulu i ka mahalo no nā pōmaikaʻi i loaʻa i kou ola.
  2. E hoʻomaʻamaʻa i nā hana lokomaikaʻi iā ʻoe iho a me nā poʻe ʻē aʻe.
  3. E ʻapo i nā manawa hauʻoli i ko lākou ala ʻana, e ʻono ana i ko lākou ʻono e like me ka nectar no ka ʻuhane.

ʻO ka hoʻokomo ʻana i kahi pale maka silk i kāu hana maʻamau i ka pō ʻaʻole wale iahoʻonui i ka hiamoe—ʻo ia e pili ana i ka hānai ʻana i kou ola maikaʻi ma nā pae he nui: hoʻoikaika i ka hoʻomaha, hōʻemi i ke kaumaha, hoʻoikaika i ke ʻano, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi, a me ka hoʻonui ʻana i ka hauʻoli - nā mea koʻikoʻi a pau ma ke ala e hiki ai i ka olakino holoʻokoʻa.

Pono no ka huakaʻi

Pono no ka huakaʻi
Puna kiʻi:pexels

Kōkua i ka hiamoe maikaʻi

E ʻike i ka mea huna i ka hiamoe maluhia ʻoiai i waena o ka hustle a me ka puʻupuʻu o ka huakaʻi.E ʻapo i ka ʻoluʻolu ʻoluʻolu o kahi pale maka silika, e alakaʻi ana iā ʻoe i loko o ke aupuni o ka maluhia ma kahi o kāu huakaʻi e lawe ai iā ʻoe.

Kaahele Kaawale

E hoʻomaka i ka huakaʻi ma ka lani o ka pō me ka ʻoluʻolu o ke kilika e hoʻomoe ana i kou mau maka.E hoʻokuʻu i nā manaʻo hopohopo e pili ana i ka huakaʻi lōʻihi i ka neʻe ʻana o kou noʻonoʻo i nā ʻale o ka mālie, i hoʻopaʻa ʻia i ka pōʻeleʻele palena ʻole.

Hōʻoluʻolu i nā huakaʻi

E hoʻokele ma waena o nā ʻāina ʻike ʻole me ka maʻalahi, me ka ʻike e kali ana kahi honua hoʻomaha ma lalo o kou pale maka kilika.Hoʻopili i kēlā me kēia manawa o ka huakaʻi he manawa kūpono e hoʻomaha ai a hoʻoulu hou, lawe ʻia i nā moeʻuhane e hāwanawana i nā ʻōlelo hoʻohiki no ka hōʻoluʻolu a me ka maluhia.

ʻoluʻolu a lawe ʻia

E hoʻomaʻamaʻa i kāu mau mea koʻikoʻi huakaʻi me ka nani māmā o kahi pale maka silika.E hoʻokuʻu iā ia i loko o kāu ukana a i ʻole nā ​​ukana, me ka ʻike ʻana aia kahi honua o ka maluhia i nā wahi āu e hele ai.

Maʻalahi e lawe

Hoʻopili i ke kūʻokoʻa o ka huakaʻi hele ʻole me kahi pale maka silika i kūpono i kou ʻano nohona.E hoʻokuʻu i nā mea hana nui a apo i ka maʻalahi o kahi hoa paʻa e hoʻohiki i nā pō hoʻomaha i nā wahi a kāu mau huakaʻi e lawe ai iā ʻoe.

Māmā a paʻa

E ʻike i ka hiʻohiʻona o ka maʻalahi me kahi pale maka silk e hoʻokomo i ka nani a me ka pono.E leʻaleʻa i kāna pā ʻana i kou ʻili, me ka ʻike ʻana ʻaʻole ʻo ka nani maoli ʻaʻole i ka hoʻonui ʻia akā i ka maʻalahi i hoʻokō ʻia.

Pono Ola

Hoʻoponopono i ka wela o ke kino

He kūpono no nā lewa a pau

Hoʻopili i ke ʻano like ʻole o nā maka maka silika, kahi hoa e hoʻololi maʻalahi i nā kaiapuni.E noʻonoʻo ʻoe iā ʻoe iho i waena o ke kūlanakauhale paʻa a i ʻole i waena o ka maluhia o ke ʻano - ma nā wahi āu e hele ai, ʻo kou pale maka silika ke kiaʻi paʻa i ka hōʻoluʻolu a me ke kaulike.

  1. E ʻike i ka apo ʻoluʻolu o ka siliki e like me ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana o kou kino, e hōʻoia ana i nā kūlana kūpono no ka hiamoe hoʻomaha.
  2. Hoʻokumu nā waiwai kūlohelohe o Silk i kahi niu o ka hōʻoluʻolu e pale iā ʻoe mai nā wela wela, inā i ka puʻuwai o ke kauwela a i ʻole ka hohonu o ka hoʻoilo.
  3. E lilo kēlā me kēia pō i mele no ka hoʻomaha ʻana i ka wā e hoʻomoe ai ʻo silika iā ʻoe i kāna pā anuanu i nā pō mahana a uhi iā ʻoe i ka mehana i nā ahiahi anuanu.

Paipai i ka hōʻoluʻolu

E ʻoliʻoli i kahi honua kahi e noho aliʻi ai ka ʻoluʻolu, me ka ʻoluʻolu o ka hoʻopā nani o ke silika i kou ʻili.ʻO kēlā me kēia pō e wehe ʻia e like me ke kāʻei lole i ulana ʻia me nā kaula o ka mālie a me ka palupalu—he wahi hoʻāno kahi e hoʻopau ai ke kaumaha a paʻa ke aʻa.

  1. Hoʻokomo ʻoe iā ʻoe iho i loko o ka apo kilika, e ʻoliʻoli ana i kona ʻano velvety e hōʻoluʻolu i ke kino a me ka ʻuhane.
  2. E noʻonoʻo i ka hāliʻi kaumaha ʻole o ke kilika i kou mau ʻāʻī, e kono ana iā ʻoe i kahi aupuni kahi e pau ai ka hopohopo a lanakila ka maluhia.
  3. E hoʻokuʻu i ka haʻalulu i ka wā e hoʻopuni ai ʻo silika iā ʻoe i kona mau lima palupalu, e hana ana i kahi oasis o ka mālie e kono iā ʻoe e hāʻawi i ka hiamoe hoʻomaha.

HoemiNā hōʻailona maka maloʻo

Pale i ka malamalama

E hele i loko o ka pōʻeleʻele i apo ʻia e ke kilika, kahi e nalo ai ka mālamalama i ka poina a loaʻa i kou mau maka ka hoʻomaha mai ka hoʻomālamalama ikaika.ʻO ke kaomi mālie o ka pale maka silika i kou ʻili e hana i kahi pale e pale ai i kou mau maka palupalu mai ka ʻōlinolino makemake ʻole.

  1. E ʻapo i ka pōʻeleʻele ʻoluʻolu e hoʻopuni ana iā ʻoe e like me ka hoʻokuke ʻia ʻana o ka mālamalama e ka pale pale siliki.
  2. E lilo kēlā me kēia pō i huakaʻi i loko o ka pōʻeleʻele kahi e hula ai nā aka ma nā kihi o nā moeʻuhane, me ka hoʻopilikia ʻole ʻia e nā kaola komo.
  3. E ʻike i ka mana hoʻololi o ka pōʻeleʻele e hoʻoluliluli iā ʻoe i kahi noho maluhia, me ka ʻole o ka ʻālohilohi e hoʻopau i ka maluhia.

Kāohi i ka ea

E holo i nā pō me ka ʻole o ka maloʻo ʻana e like me ka ulana ʻana o ke silika i pale e kūʻē i ka ea a puni kou mau maka.Hoʻokumu ke ʻano o ka pale maka i kahi microclimate e hoʻopaʻa i ka makū, pale i nā hōʻailona maka maloʻo a hōʻoia i kou mau maka e hoʻomaha a ola hou.

  1. Hoʻopili i ke ʻano like me ka cocoon i hana ʻia e ka siliki no ka mea e hōʻemi ana i ke kahe o ka ea a puni kou mau maka, e mālama ana i ka wai a me ka hōʻoluʻolu.
  2. E lilo kēlā me kēia pō i wahi ʻoluʻolu kahi e maloʻo ai ka maloʻo e like me ka noe ma mua o ka wanaʻao, pani ʻia e ka hau hou i loko o nā ʻāpana silika.
  3. E ʻike i ka hoʻōla hou ʻana me kēlā me kēia hanu e like me ka siliki e hānai i kou wahi maka palupalu, pale iā ia mai nā pilikia kūlohelohe a me ka hoʻoikaika ʻana i ke ola.

ʻO ka hoʻokomo ʻana i kahi pale maka silk i kāu hana maʻamau i ka pō ʻaʻole e hoʻonui i ka maikaʻi o ka hiamoe akā mālama pū kekahi i kou olakino ma o ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana o ke kino,hōʻemi i nā hōʻailona maka maloʻo, a hoʻopuni iā ​​ʻoe i ka ʻoluʻolu lua ʻole i ka pō.

  • Hoʻopili i ka mana hoʻololi o kahi pale maka silika i ka hoʻonui ʻana i kāu hana maʻamau i ka pō.
  • ʻikehoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe a me ka lōʻihime ka pa malie o ke kilika i kou ili.
  • E hānai i ke olakino o kou ʻili mae hoʻemi ana i nā wrinkles, nā laina liʻiliʻi, a me ka hakima o ka apo ʻana ʻole o ka pale maka kilika.
  • Hoʻopili i ka maluhia a me ka hoʻomaha ʻana i kou neʻe ʻana i loko o kahi honua o ka maluhia i alakaʻi ʻia e ka paʻi ʻoluʻolu o ke kilika.
  • E hoʻokiʻekiʻe i kou ola maikaʻi ma ka hoʻohui ʻana i kahi pale maka silika i kāu hana hoʻomana i ka pō - ke kali nei kāu ala i ka olakino holoʻokoʻa.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-13-2024

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou