ʻO ka lole lole silika maikaʻi loa no nā kāne: nā koho ʻoluʻolu a ʻoluʻolu

ʻO nā lole lole lole silika like ʻoleno nā kāne e hāʻawi i kahi hui ʻole o ka nani a me ka hōʻoluʻolu. He mea kupanaha ka lole maʻemaʻe a palupalu i ka ʻili. Hāʻawi ka lole lole silika i kahi ʻike hoʻoponopono wela a hypoallergenic. ʻO ke koho ʻana i nā pajamas kūpono e hoʻonui ai i ka pilina ma waena o nā kāne, e hana ana i kahi manaʻo like o ke ʻano a me ka hoʻomaha. ʻO ka hoʻopiʻi o ka silika aia i kona hiki ke hoʻohuiʻoluʻolu me ka nani, hoʻonanea i kēlā me kēia pō.

Mea Pono

ʻAno Silika

Silika Mulberry

Kū aʻe ka siliki Mulberry ma ke ʻano he ʻano silika maikaʻi loa a nani loa. No loko mai o ka enuhe silika o ka mori Bombyx mori, e hānai wale ana i nā lau mulberry. ʻO ka hopena, he fiber maʻemaʻe, lōʻihi, a kūlike. ʻO ka siliki Mulberry ka palupalu loa i ka ʻili a hāʻawi i kahi aniani maoli e hoʻohui i kona nani. He nui ka poʻe i manaʻo ʻo ia ke kūlana gula ma ka siliki ma muli o kona ʻano kiʻekiʻe a me ka hōʻoluʻolu.

Silika Charmeuse

Hāʻawi ʻo Charmeuse silk i kahi ʻano nani ʻokoʻa. Hōʻike ʻia kēia kilika i kahi ulana satin, hāʻawi iā ia i mua ʻōlinolino a me ke kua ʻālohilohi. Hoʻopili nani ka lole, e lilo ia i koho kaulana no nā lole moe nani. Manaʻo ʻo Charmeuse silk i ka māmā a me ka maʻalahi, e hāʻawi ana i kahi koho ʻoluʻolu a nani no nā pajamas. ʻO keʻano kūikawā a me ka hiʻohiʻona e lilo ia i mea punahele i waena o ka poʻe mahalo i ka nani a me ka hōʻoluʻolu.

Pono o ke Silika

Na Waiwai Hypoallergenic

Hāʻawi ʻia nā lole lole silikanā pono hypoallergenic, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no ka ʻili paʻakikī. Kūʻē maoli ka siliki i nā mite lepo, ʻeleʻele, a me ka pulu. Kōkua kēia ʻano maikaʻi i ka hōʻemi ʻana i nā allergens, e hāpai ana i ka maikaʻi o ka hiamoe. Loaʻa pinepine ka poʻe me ka allergies a i ʻole ka ʻili o ka ʻili me nā lole moe silika. ʻO ke ʻano maʻemaʻe hoʻi e hōʻemi i ka friction, hoʻemi i ka huhū a hoʻoikaika i ke olakino ʻili.

Hooponopono Mahana

ʻOi aku ka siliki ma ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana o ke kino. ʻO ka hanu kūlohelohe o ka lole e hiki ai i ka ea ke kaʻapuni, e mālama i ke kino i ka manawa mahana. Ma nā kūlana ʻoluʻolu, mālama ka siliki i ka mahana, e hāʻawi ana i kahi ʻoluʻolu. Hāʻawi kēia waiwai hoʻoponopono wela i ka hōʻoluʻolu i ka pō a pau, me ka nānā ʻole i ke kau. ʻO ka hiki i ka siliki ke wili i ka makū mai ka ʻili e hoʻonui i kona hopena hoʻomaha, e lilo ia i koho maikaʻi loa no ka poʻe hiamoe wela.

Hoʻolālā a me ke ʻano

Hoʻolālā a me ke ʻano
Puna kiʻi:pexels

Nā Pūʻali Kūlike

ʻO nā lole lole lole silika like ʻole no nā kāne e hana i kahi hiʻohiʻona kūlike a me ka nani. ʻO nā kala i hui pū ʻia e hoʻonui i ka hoʻopiʻi hiʻohiʻona a lawe mai i ke ʻano o ka lokahi. Hiki i nā kāne ke koho mai kahi ākea o nā hue e loaʻa ai ka hoʻokūkū kūpono. ʻO nā ʻulaʻula ʻulaʻula, nā polū mālie, a i ʻole nā ​​​​ʻeleʻele nani e hāʻawi i nā mea hiki ʻole. Hōʻike kēlā me kēia koho kala i ke ʻano a me ke ʻano, e hōʻoluʻolu i kēlā me kēia pō.

Hoʻohui nā kumu hoʻohui i kahi papa o ka maʻalahi. Hiki ke hoʻokiʻekiʻe ʻia ka nani o nā kāʻei, nā polka dots, a i ʻole nā ​​kiʻi pua. Hiki ke maʻalahi a wiwo ʻole paha nā hiʻohiʻona, e pili ana i ka makemake o kēlā me kēia. ʻO ka nani o nā lole lole lole silika e pili ana i kā lākou versatility. Hiki i nā kāne ke hoʻohui a hoʻohālikelike i nā hiʻohiʻona e hana i kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa e kūpono i nā hoa ʻelua.

Nā Koho Pakahi

Hāʻawi nā koho hoʻopilikino i ka poʻe e ʻimi i kahi paʻi pilikino. Hāʻawi nā lole moe silika maʻemaʻeʻoi aku ma mua o 50 mau kala ʻoliʻolie koho mai. ʻO ka paʻi hoʻolālā a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona embroidery e ʻae i nā hana ʻokoʻa. Hana pū nā mea hoʻolālā akamai me nā mea kūʻai aku e hoʻokō i kā lākou ʻike. Hoʻohui ʻia nā koho hōʻailona maʻamau a me nā logo i kahi papa o ke kanaka.

Hāʻawi nā hoʻolālā Unisex i ka maʻalahi no nā kāne me nā ʻano makemake like ʻole. Hāʻawi kēia mau hoʻolālā i kahi hui o ka nani a me ka hōʻoluʻolu kūpono i nā kāne a me nā wahine. ʻO nā lole lole lole lole silika unisex e hōʻoia i ka hauʻoli o nā hoa ʻelua i ke ʻano nani o ke kilika. ʻO ke ala hoʻolālā inclusive e maʻalahi i nā kāne ke ʻimi i nā pajamas i kūpono i kā lākou makemake.

ʻoluʻolu a kūpono

Nā Koho Nui

Nui maʻamau

Hāʻawi nā nui maʻamau i kahi koho kūpono no nā kāne. Hāʻawi ka nui o nā lama i nā ʻano nui mai ka liʻiliʻi a hiki i ka nui-nui. He mea maʻalahi kēia i ka loaʻa ʻana o kahi kūpono kūpono no ka hapa nui o nā ʻano kino. Hāʻawi nā brands e like me Lunyanui a hiki i 3XL, e hōʻoia ana i ka komo ʻana. No ka poʻe i waena o nā nui, ʻōlelo pinepine ʻia e hoʻohaʻahaʻa i ka nui no kahi kūpono maikaʻi. Hāʻawi ka nui maʻamau i kahi ala pololei e leʻaleʻa i ka nani o nā lole lole silika me ka pilikia ʻole o nā ana maʻamau.

Kuʻi Kuʻuna

ʻO nā koho kūpono kūpono e hoʻokiʻekiʻe i ka ʻike hōʻoluʻolu. ʻO kekahi mau hōʻailona, ​​​​e like me CN Wonderful Textile, hāʻawi i ka nui pilikino. Mālama kēia i kēlā me kēia ʻīniha o ka pajama i kūpono. Hāʻawi nā pajamas kūpono i nā ʻano kino a me nā makemake. ʻO ka hopena he manaʻo i hoʻohālikelike ʻia e hoʻonui ai i ka hōʻoluʻolu a me ke ʻano. Hiki i nā kāne ke hauʻoli i ka nani o ka siliki me ka pōmaikaʻi hoʻohui o kahi kūpono kūpono.

Maʻalahi o ka Neʻe ʻana

Hiki ke kau

He kuleana koʻikoʻi ka Stretchability i ka hōʻoluʻolu. ʻO ka lole lole silika me kahi ʻōniʻoniʻo e hiki ke neʻe maʻalahi. He mea koʻikoʻi kēia no ka poʻe e kiola a huli i ka pō. Hiki ke hoʻololi ʻia ke silika hikiwawe i nā kūlana moe. Hāʻawi ia i kahi kūpono kūpono akā hiki ke maʻalahi. Mālama kēia hiʻohiʻona i ka neʻe ʻana o nā pajamas me ke kino, e hāʻawi ana i ka hōʻoluʻolu ʻole.

Ka hanu

ʻO ka hanu ʻana kekahi kumu nui. Hiki i ke kilika ke kaapuni i ka ea. Mālama kēia i ke kino i nā pō mahana. ʻO ka siliki hanu e hoʻokaʻawale i ka makū mai ka ʻili. Kōkua kēia i ka poʻe hiamoe wela e noho ʻoluʻolu. Hiki i ka lole ke hoʻoponopono i ka mahana e hoʻonui i ka maikaʻi o ka hiamoe. ʻO nā lole lole silika hanu i kēlā me kēia pō i mea hōʻoluʻolu.

Nā kuhikuhi mālama

Manaʻo holoi

Holoi Lima vs. Holoi Mīkini

ʻO ka lole lole silika holoi lima e mālama i ka lole palupalu. E hoʻopiha i kahi kīʻaha me ka wai anuanu a hoʻohui i kahi mea holoi maʻalahi. E holoi mālie i nā lole moe i loko o ka wai a hiki i 30 mau minuke. E holoi pono me ka wai anuanu. E kau i ka lole moe ma luna o kahi kāwele maʻemaʻe e wehe i ka wai nui.

Hāʻawi ka holoi mīkini i ka maʻalahi akā pono e makaʻala. E hoʻohana i ka ʻeke holoi lole no ka pale ʻana i ke kilika. E koho i ka pōʻai mālie ma ka mīkini holoi a hoʻohana i ka wai anuanu. Hoʻohui i kahi mea holoi maʻalahi, e like me ka Laundress brand, i ʻōlelo ʻia no nā lole lole silika hiki ke holoi ʻia. E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe lole.

ʻO nā mea holoi i manaʻo ʻia

ʻO ke koho ʻana i ka mea holoi pono e hōʻoia i ka lōʻihi o ka lole lole silika. ʻO nā mea holoi maʻemaʻe, i hana pono ʻia no ke kilika, hana maikaʻi loa. E ʻimi i nā huahana me ka ʻole o nā kemika koʻikoʻi a me nā enzymes. Hāʻawi nā brands e like me Laudress i nā koho maikaʻi loa no ka mālama siliki. E nānā mau i ka lepili mālama ma nā pajama no nā ʻōlelo paipai.

Hoʻomaloʻo a mālama

Ea hoomaloo

ʻO ka maloʻo ea e mālama i ka pono o ka lole silika. Ma hope o ka holoi ʻana, e hoʻomoe i ka lole moe ma luna o kahi kāwele maʻemaʻe a maloʻo. E ʻōwili i ke kāwele e wehe i ka wai me ka ʻole o ka wīwī ʻana i ka lole. Wehe a hoʻomoe i nā lole moe ma luna o kahi pā maloʻo ma kahi mamao o ka lā. Mai hoʻohana i ka mea maloʻo, no ka mea, hiki i ka wela ke hoʻopōʻino i nā kaula silika.

Nā ʻenehana mālama pono

ʻO ka mālama pono ʻana e mālama i ka lole lole silika ma ke ʻano maʻemaʻe. E mālama i nā pajama ma kahi maloʻo a maloʻo. E hōʻole i ke kau ʻana iā lākou, no ka mea hiki ke hoʻohola i ka lole. Akā, e pelu maikaʻi i nā lole moe a waiho i loko o kahi pahu pahu a i ʻole ma kahi papa. E hoʻohana i nā ʻeke pulupulu hanu no ka mālama lōʻihi e pale aku i ka lepo a me nā mea ʻino. No ka mālama hou ʻana, e noʻonoʻo e kau i kahi ʻeke lavender ma kahi kokoke e mālama i ka lole hou.

Waiwai no ke kālā

Kumukuai

Nā Koho Pili kālā

Hāʻawi ʻia nā pajama silika maikaʻi loa i ke komo ʻana i nā lole moe nani. Kūʻai pinepine kēia mau kohomalalo o $200, hāʻawi i ka maikaʻi maikaʻi a me ka hōʻoluʻolu. ʻOi aku ka nui o nā momme kiʻekiʻe, e hōʻike ana i kahi lole ʻoi aku ka paʻa a paʻa. Hāʻawi nā brands e like me SIORO a me Quince i nā lole lole silika nani, palupalu, a holoi maikaʻi ʻia i nā kumukūʻai hiki ke loaʻa. Hāʻawi kēia mau pajama i nā pono he nui o ka siliki, e like me ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana a me nā waiwai hypoallergenic, me ka ʻole o ka haki ʻana i ka panakō.

Nā Koho Kiʻekiʻe

Hōʻike nā pajamas kiʻekiʻe kiʻekiʻe i ka piko o ka nani a me ka hōʻoluʻolu. Loaʻa pinepine kēia mau koho me ke kumu kūʻai kiʻekiʻe akā e hōʻoiaʻiʻo i ke kumukūʻai ma o ka maikaʻi a me ka hana hana. Hāʻawi nā brands e like me Lunya a me LilySilk i nā pajamas siliki maikaʻi loa e ʻoluʻolu a nani hoʻi i ka ʻili. Hoʻokomo pinepine nā koho kiʻekiʻe i nā hiʻohiʻona hou e like me ke kāʻei paʻakikī, nā hana maʻamau, a me ka ʻeke kūʻokoʻa. ʻO ka hoʻokomo kālā ʻana i nā lole lole silika kiʻekiʻe e hāʻawi i kahi ʻike hiamoe kiʻekiʻe e like me ke komo ʻana i ka lole mana no kahi moe.

Ka lōʻihi a me ka lōʻihi

Pale ʻaʻahu a me nā waimaka

ʻO nā lole lole silika, ʻoi aku ka nui o nā mea i hana ʻia mai ke kilika mulberry kiʻekiʻe, hāʻawi maikaʻi loa i ka ʻaʻahu a me ka pale ʻana i ka waimaka. ʻO ka ikaika maoli o nā fiber silk e kōkua i ka lōʻihi o ka lole. ʻO ka mālama pono, e like me ka holoi mālie a me ka hoʻomaloʻo ʻana i ka ea, e hoʻolōʻihi i ke ola o nā lole lole silika. ʻO nā koho pili kālā hiki ke lōʻihi ke mālama pono ʻia. ʻO ke kūʻē ʻana i ka ʻaʻahu a me ka waimaka e hana ai i ka lole lole silika i koho kūpono no ka poʻe e ʻimi nei i nā lole moe lōʻihi.

Waiwai Waiwai

ʻO ka hoʻokomo kālā ʻana i ka lole lole silika e hāʻawi i ka waiwai nui i ka wā. ʻO ka manaʻo nani a me ka hōʻoluʻolu o ka silika e hoʻonui i ka ʻike moe holoʻokoʻa, e hana kūikawā i kēlā me kēia pō. ʻO nā waiwai hypoallergenic a me ka hoʻoponopono wela o ka siliki e kōkua i ka maikaʻi o ka hiamoe. ʻO nā lole lole silika kiʻekiʻe, me kā lākou hana ʻoi aku ka maikaʻi a me nā hiʻohiʻona ʻokoʻa, hāʻawi i kahi papa o ka hauʻoli. ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka lole lole silika e uku ʻia ma o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hōʻoluʻolu, ka lōʻihi, a me ka hoʻopā ʻana i ka nani o kēlā me kēia lā.

Hāʻawi ka lole lole silika no nā kāne ahui o ka nani a me ka oluolu. Hāʻawi ʻo Mulberry a me Charmeuse silikapalupalu a nani. ʻO nā waiwai hypoallergenic a me ka hoʻoponopono wela e hoʻonui i ka maikaʻi o ka hiamoe. ʻO nā pūʻulu hoʻohālikelike a me nā koho i hoʻopilikino ʻia e mālama i nā ʻano pilikino. ʻO ke kūlana maʻamau a me ka maʻamau e hōʻoia i ka hōʻoluʻolu. Hoʻonui ka mālama pono i ke ola o nā lole lole silika. ʻO nā koho pili kālā a me nā koho kiʻekiʻe e kūpono i nā kālā like ʻole. ʻO ka hoʻokomo kālā ʻana i ka lole lole silika e hoʻomaikaʻi i ka hiamoe a hoʻohui i kahi pā o ka nani o kēlā me kēia lā. No ka ʻike maikaʻi loa, e noʻonoʻo i nā makemake a me ke kālā ke koho ʻana i nā pajamas silika.

 


Ka manawa hoʻouna: Jul-16-2024

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou