Pehea e ʻimi ai i ka pale maka maka ʻala ʻole holistic maikaʻi no ʻoe

Pehea e ʻimi ai i ka pale maka maka ʻala ʻole holistic maikaʻi no ʻoe

Puna kiʻi:pexels

E ʻike i ka mea huna i kahi hiamoe hoʻomaha me kaSilika HolisticMaka maka ʻala ʻole.E hoʻonui i ka maikaʻi o kāu hiamoe a apo i ka maluhia o kahi hoʻomaha maluhia.Ma kēia moʻomanaʻo, ʻimi mākou i ka honua o ka nanipale maka kilika, e kālele ana i nā pono like ʻole a lākou e hāʻawi nei.Mai ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke olakino ʻili a hiki ika lōʻihi o ka hiamoe REM, wehe i ka hiki ke ho'ōla hou iā ʻoe.E ʻimi kākou pehea e hiki ai i ke koho ʻana i ka pale maka kūpono ke hoʻololi i kāu hana maʻamau i ka wā e moe ai.

Ka Hoomaopopo ana i na Pono

Ka Hoomaopopo ana i na Pono
Puna kiʻi:pexels

No ke aha e hoʻohana ai i kahi pale maka

Hoʻomaikaʻi ʻia ka maikaʻi o ka hiamoe

E hoʻonui i ka maikaʻi o kāu hiamoe ma ka hoʻokomo ʻana i ka pale maka i kāu hana maʻamau.Ua hōʻike nā haʻawina e hiki ke alakaʻi i ka hoʻohana ʻana i ka pale makahoʻomaikaʻi ʻia nā ʻano moe, e hoemi i ka haunaele i ka po, a hoʻonui i ka hana ʻana omelatonin, ka hormone kuleana no ka hoʻoponopono ʻana i nā pōʻai hiamoe.

Kāohi Māmā

E ʻike i nā pōmaikaʻi o ka pale māmā me ka pale maka maikaʻi.Ma ka ponoke ālai ʻana i nā kumu kukui waho, hiki iāʻoe ke hana i kahi pōʻeleʻele a maikaʻi no ka hiamoe hoʻomaha.Hōʻike kēia pōʻeleʻele i kou lolo ua hiki i ka manawa e hoʻomaha ai, e hoʻolalelale ana i ka hiamoe hohonu a ʻoi aku ka hoʻoulu ʻana.

Pono o na mea Silika

Mālie ma ka ʻili

E ʻoluʻolu i ka manaʻo nani o ka siliki i kou ʻili.Kaulana ʻia ʻo Silk no kona palupalu a me ke ʻano paheʻe, e ʻoluʻolu i ka ʻili maka.ʻAʻole like me nā mea ʻē aʻe e hoʻoulu ai i ka huhū a i ʻole ka hōʻoluʻolu, hōʻoia ka siliki i kahi ʻike hōʻoluʻolu i kou neʻe ʻana i ka ʻāina moeʻuhane.

Hooponopono Mahana

E ʻike i nā waiwai hoʻoponopono wela kūlohelohe o ke kilika.Hiki i kēia lole hanu ke kōkua i ka mālama ʻana i kahi mahana moe ʻoluʻolu ma o ka holoi ʻana i ka makū a me ka wela.Inā he pō pumehana a i ʻole he ahiahi hoʻoilo, hoʻololi ke silika i nā pono o kou kino no ka hiamoe hoʻomaha.

No ke aha e koho ai i ka ʻala ʻole

Noonoo Manao

No ka poʻe me ka naʻau a i ʻole allergies, ʻo ke koho ʻana i kahi pale maka ʻala ʻole ka mea nui.Hiki i nā mea ʻala i loko o nā huahana ʻala ke hoʻoulu i nā hopena i nā poʻe koʻikoʻi, e alakaʻi ana i ka hōʻoluʻolu a i ʻole ka hiamoe.ʻO ke koho ʻana i kahi koho ʻole e hōʻoia i ka hoʻomaha maluhia a me ka huhū ʻole.

Hoʻomaha Maʻemaʻe

Hoʻopili i ka hoʻomaha maʻemaʻe me kahi mea ʻala ʻolepale maka kilika.Hoʻokuʻu ʻia mai nā mea ʻala i hoʻohui ʻia, hiki i kēia ʻano mask ke hiki iā ʻoe ke hoʻomaha me ka ʻole o ka uhi ʻia e nā ʻala.ʻO ka loaʻa ʻole o nā mea ʻala ʻala e hoʻokumu i kahi ʻano ʻoluʻolu e hoʻomaha ai a me ka hiamoe mālie.

Nā mea nui e noʻonoʻo ai

Nā mea nui e noʻonoʻo ai
Puna kiʻi:pexels

Ke koho ʻana i ka mea kūponopale maka kilika, he mea koʻikoʻi e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona koʻikoʻi e kōkua i kahi ʻike hiamoe hoʻomaha a hoʻomaha.Mai ka maikaʻi o ka waiwai a hiki i ka hoʻolālā a me ke kūpono, he kuleana koʻikoʻi kēlā me kēia ʻaoʻao i ka hōʻoia ʻana i kou ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu.E ʻimi kākou i nā hiʻohiʻona koʻikoʻi āu e koho mua ai i ke koho ʻana i ka mea kūponokilika holistic unscented eye maskno kāu hana manawa moe.

Mea Pono

Mea nui o ka Silika

Silika vs. Nā mea ʻē aʻe

  • lole silikakū i waho e like me ka mea nuiliʻiliʻi ka hoʻomohu ʻana ma mua o nā meae like me ka pulupulu a i ʻole nā ​​lole synthetic.Kōkua kēia ʻano ʻokoʻa i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou ʻili a puni ka pō, pale i ka maloʻo a me ka ʻeha.
  • ʻO ke ʻano maʻemaʻe o ke kilika e hana liʻiliʻi ka friction i kou ʻili, e hōʻemi ana i ka likelika onā ʻilie hana ana a puni kou mau maka.E ʻōlelo maikaʻi i nā wrinkles kakahiaka me kahi pale maka silika mālie.

Nā ʻokoʻa nui: Silk vs. Satin

  • ʻOiaimaka maka satinʻoi aku ka maʻalahi a me ka maʻalahi o ka mālama ʻana,pale maka kilikahāʻawi i ka maikaʻi ʻole a me nā pōmaikaʻi.
  • ʻO ke kilikahypoallergenic, i mea kūpono no ka poʻe me ka ʻili paʻakikī.ʻO kona ʻano hanu e hōʻoia i kahi mahana hiamoe ʻoluʻolu, e hāpai ana i ka hoʻomaha ʻole.

Hoʻohālikelike Mea

Silika vs. Nā lole ʻē aʻe

  • He kuleana koʻikoʻi ka ʻili silika i ka mālama ʻana i ka wai o ka ʻilie hoemi ana i ka naloi ka pō.Kōkua kēia i ka mālama ʻana i kou ʻili i ka plump a me ka palupalu, i ka hopena e hōʻemi i nā hōʻailona o ka ʻelemakule.
  • ʻO ka koho ʻana i kahi pale maka silika kiʻekiʻe ʻaʻole e hoʻomaikaʻi wale i kāu mau hiʻohiʻona moe akā kōkua pū kekahi i ka mālama ʻana i ka ʻili ʻōpiopio i ka wā.

Silk vs. Nā mea ʻē aʻe (Cashmere, Cotton, Velvet, Fleece)

  • Ke hoʻohālikelike ʻia i nā mea e like me ka cashmere, cotton, velvet, a i ʻole fleece, hāʻawi ʻia kahi mask silk premiummālama maʻalahi i ka ʻāpana o ka maka.
  • Loaʻa nā koho lole like ʻole ma ka mākeke;akā naʻe, kū ka siliki no kona ʻano nani a me nā pōmaikaʻi maikaʻi loa no ke olakino ʻili a me ka maikaʻi o ka hiamoe.

Hoʻolālā a kūpono

Nā mea hōʻoluʻolu

He mea nui ka hōʻoia ʻana i ka hōʻoluʻolu maikaʻi loa i ke koho ʻana i kahi pale maka e kūpono i kāu mau pono.E noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona e hoʻomaikaʻi i kāu ʻike hoʻomaha holoʻokoʻa:

  1. ʻoluʻolu: Hāʻawi kahi pale maka silk i kahi paʻa mālie i kou ʻili, hāʻawi i ka hōʻoluʻolu ʻole i ka pō a pau.
  2. Hiki ke hoʻopololei: E nānā i nā maka menā kaula hiki ke hoʻololie ʻae iā ʻoe e hoʻopilikino i ke kūpono e like me ka nui o kou poʻo a me ka pae paʻa i makemake ʻia.
  3. Hoʻolālā māmā: E koho i kahi pale maka māmā ʻaʻole e hoʻoikaika i kou alo me ka hāʻawi ʻana i ka pale māmā pono.

Na kaula hiki ke hooponopono

I ka loiloi ʻana i nā maka maka like ʻole, e hoʻolohe i ka hoʻolālā kaula:

  • Na Paipai Elastic: Hoʻopaʻa paʻa ʻia nā kaula elastic i ʻōwili ʻia i ka siliki me ka ʻole o ka hōʻeha ʻana a i ʻole ka waiho ʻana i nā kaha ma kou ʻili.
  • Ka lōʻihi hiki ke hana: Hiki i nā kaula hiki ke hoʻololi iā ʻoe ke hoʻokō i ke kūpono kūpono me ka ʻole o ka hōʻoluʻolu ʻana i ka hōʻoluʻolu a i ʻole ka hana pono i ka pale ʻana i ka mālamalama.

Ka lōʻihi a me ka mālama

ʻŌlelo kuhikuhi holoi

ʻO ka mālama pono ʻana he kī ia e hoʻolōʻihi i ke ola o kāu pale maka silika:

  1. Holoi lima: No ka mālama ʻana i ke ʻano maʻalahi o ka lole silika, holoi lima i kou pale maka me ka hoʻohana ʻana i ka wai maloʻo a me ka wai anuanu.
  2. Ea hoomaloo: E hōʻalo i ka wehe ʻana i kāu pale silika i ka lā;akā, e hoʻomaloʻo i ka ea ma kahi malu e pale ai i ka pōʻino a i ʻole ka mae ʻana o ke kala.

Loihi o ke Silika

ʻO ka hoʻokomo kālā ʻana i kahi pale maka silk kiʻekiʻe e hāʻawi i nā pono no ka wā lōʻihi:

  • Me ka mālama pono a me ka mālama ʻana, hiki i kahi mask silk premium ke hoʻomau i kona manaʻo nani a me ka maikaʻi i kahi manawa lōʻihi.
  • ʻO ka lōʻihi o ka siliki e hōʻoiaʻiʻo e hiki iā ʻoe ke hauʻoli i nā pō maluhia o ka hiamoe hoʻomaha me ka ʻole o ka hōʻoluʻolu a i ʻole ka maikaʻi.

Pehea e koho ai i ka mea maikaʻi loa

Nā Koho Pilikino

Nani i ka Malamalama

I ka noonoo ana i ka ponopale maka kilikano kāu mau pono, pono e hoʻokahua i kāu mau makemake pilikino.Inā loaʻa iā ʻoe ka naʻau i ka mālamalama, ʻo ke koho ʻana i kahi pale maka silika kiʻekiʻe hiki ke hoʻonui nui i kāu ʻike hiamoe.ʻO ke ʻano palupalu a paheʻe opale maka kilikaHāʻawi i kahi paʻi mālie i kou ʻili, e hōʻoia i ka hōʻoluʻolu loa i kou hele ʻana i kahi hiamoe maluhia.

No ka hoʻoponopono maikaʻi ʻana i ka naʻau i ka mālamalama, e koho i kahi pale maka silika e hāʻawi ana i ka hiki ke pale māmā.Ma ka hana ʻana i kahi pōʻeleʻele a maikaʻi hoʻi no ka hiamoe, kōkua ka mask e hōʻailona i kou lolo ua hiki i ka manawa e hoʻomaha ai, e hoʻoikaika ana i ka hiamoe hohonu a hou aʻe.Me apale maka kilika, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka hoʻomaha hoʻomaha ʻole me ka haunaele ʻole mai nā kumu kukui waho.

ʻIke ʻili

No nā poʻe me ka ʻili o ka ʻili, ʻo ka hoʻokomo ʻana i kahi pale maka silk premium kahi koho naʻauao.Kaulana ʻia ʻo Silk no kāna mau waiwai hypoallergenic, kūpono ia no ka poʻe me ka ʻili palupalu.ʻAʻole e like me nā mea ʻē aʻe i hiki ke hoʻonāukiuki a hōʻoluʻolu paha,pale maka kilikahāʻawi i kahi ʻike ʻoluʻolu a mālie, e hōʻoiaʻiʻo ana e pale mau ʻia kou ʻili a puni ka pō.

ʻAʻole hoʻomaikaʻi wale ka manaʻo nani o ka silika i kou ʻili akā hoʻoikaika pū i ke olakino ʻili.He mea nui ka lole silikaliʻiliʻi ka ʻume ʻana ma mua o nā mea ʻē aʻee like me ka pulupulu a i ʻole nā ​​lole synthetic, e kōkua ana e mālama i kou ʻili i ka wai i ka pō.He mea maikaʻi loa kēia hiʻohiʻona no ka poʻe me ka ʻili koʻikoʻi, no ka mea e hōʻemi ʻiapoho waia pale i ka maloʻo.

Nā Manaʻo kālā

ʻO ke kumukūʻai vs

I ka loiloi ʻanapale maka kilika, he mea nui e kau i ke kaulike ma waena o ke kumukūʻai a me ka maikaʻi.ʻOiai aia nā koho like ʻole i loaʻa ma ka mākeke ma nā kumukūʻai like ʻole, ʻo ka hoʻopukapuka ʻana i kahi pale maka silk kiʻekiʻe hiki ke hāʻawi i nā pōmaikaʻi lōʻihi no kou hiamoe a me ka maikaʻi holoʻokoʻa.

ʻOiai ʻoi aku ka maikaʻi o nā koho ʻoi aku ka maikaʻi i ka wā mua, nele paha lākou i ka manaʻo nani a me nā pōmaikaʻi o nā mask silk premium.Ke koho nei i apale maka kilikahana ʻia mai 100%silika mulberrye hōʻoia i ka maikaʻi a me ka hōʻoluʻolu, hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻike hiamoe ʻole i kēlā me kēia pō.

Hoʻokomo kālā lōʻihi

ʻO ka nānā ʻana i kahi pale maka silk ma ke ʻano he hoʻopukapuka lōʻihi i kāu olakino hiamoe hiki ke kōkua i ke alakaʻi ʻana i kāu hoʻoholo kūʻai.ʻO nā maka kiʻekiʻe kiʻekiʻe siliki ka lōʻihi a kūpaʻa i ka ʻaʻahu a me ka waimaka, e hōʻoia ana e hiki iā ʻoe ke hauʻoli i kā lākou mau pōmaikaʻi no kahi manawa lōʻihi.Ma ka hoʻonohonoho mua ʻana i ka maikaʻi ma mua o ka mālama kālā pōkole, ke kālele nei ʻoe i ka maikaʻi o ka hiamoe a me ka maikaʻi holoʻokoʻa.

ʻO ka lōʻihi o nā masks siliki maikaʻi e unuhi ʻia i loko o ka mālama kālā i ka manawa.ʻOiai ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka hoʻopukapuka mua ma mua o nā koho ʻē aʻe, ka lōʻihi a me ka pono opale maka kilikae hōʻoia ʻaʻole pono ʻoe e hoʻololi pinepine, e mālama i ke kālā i ka wā lōʻihi.

Nā Manaʻo Hoʻohana a me nā Manaʻo

Heluhelu Manaʻo

Ma mua o ke koho ʻana i ka mea kūponopale maka kilika, e lawe i ka manawa e heluhelu i nā loiloi mai nā mea kūʻai aku i hōʻoia ʻia i ʻike mua i ka huahana.Hāʻawi nā hōʻike hōʻike o nā mea kūʻai aku i nā ʻike koʻikoʻi i ka maikaʻi, hōʻoluʻolu, a me ka pono o nā mask siliki like ʻole ma ka mākeke.

Nā hōʻike:

  • Mea kūʻai i hōʻoia ʻia: "ʻO ka hoʻohana ʻana i kahi pale maka i hana ʻia mai ka 100% mulberry silk e hāʻawi i kahi ʻano o nā pono no kou ʻili a me kou lauoho."
  • Moemoe: “Me nā maka moe siliki 22 momme mulberry a Drowsy… e hauʻoli i ka hiamoe maikaʻi ʻole i kēlā me kēia pō!”

Ma ka heluhelu ʻana i nā loiloi mai nā mea kūʻai aku ʻoluʻolu, hiki iā ʻoe ke loaʻa ka hilinaʻi i ke koho ʻana i kahi kiʻekiʻepale maka kilikai kūpono i kāu mau pono a me kou makemake.

Ke ʻimi nei i ka ʻōlelo aʻoaʻo loea

Ma waho aʻe o ka heluhelu ʻana i nā loiloi mea hoʻohana, e noʻonoʻo e ʻimi i ka ʻōlelo aʻoaʻo loea i ke koho ʻana i kahipale maka kilika.Hiki i nā poʻe loea ma ke kahua o ke olakino hiamoe a i ʻole ka mālama ʻili ke hāʻawi i nā manaʻo koʻikoʻi e pili ana i ko lākou ʻike a me ka ʻike o nā huahana like ʻole i loaʻa.

Hiki i nā poʻe akamai ke hāʻawi i nā ʻike i nā pono o ka hoʻohana ʻana i ka mask silk premium no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ka hiamoe a me ka maikaʻi holoʻokoʻa.Inā ʻoe e kūkākūkā me nā dermatologists loea i ka mālama ʻili a i ʻole nā ​​​​poʻe loea e kālele ana i nā maʻi hiamoe, hiki i kā lākou alakaʻi ke kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i ka ʻike i ke koho ʻana i ka maikaʻi.pale maka kilikano ka hoomaha maikai.

 


Ka manawa hoʻouna: Jun-17-2024

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou