Pehea e hiki ai ke nakinaki i ka Scarf Silk ma kahi ʻeke ʻeke no ka nānā nani

E hoʻokiʻekiʻe i kāu pāʻani mea kōkua me ka pā olole lole silikaka nani.Hiki i kahi mea hoʻohui maʻalahi ke hoʻololi i kāu ʻeke ʻeke i ʻāpana ʻōlelo chic.E ʻike i ke ʻano o ka hoʻopaʻa ʻana alole lole silika no ka ʻeke ʻekeme nā ʻano hana hana like ʻole.E hoʻokuʻu i kāu fashionista i loko a e ʻimi i nā hiki palena ʻole o ke kāʻei scarf silk.

ʻO kaKuʻi lima lima kahiko

I ka wā e pili ana i ka styling alole lole silika no ka ʻeke ʻeke, ʻO ke ʻano kuʻikuʻi paʻa lima maʻamau he koho mau loa ia e hōʻike ana i ka maʻalahi a me ka nani.E ʻimi kākou i ke ʻano o ka hoʻololi ʻana i kāu ʻeke me kēia ʻenehana nani.

Hoʻomākaukau i ka Scarf

Ke koho ʻana i ka Scarf Pono

E hoʻomaka me ke koho ʻana i kahilole lole silika nuie pili ana i kou ʻano pilikino.Hāʻawi nā ʻulaʻula silika nui i ka versatility a hiki ke hoʻokiʻekiʻe koke i kāu pāʻani mea kōkua.E koho i kahi scarf e hoʻokō i ke ʻano kala o kāu ʻeke lima a i ʻole e hoʻohui i kahi pop o ka waihoʻoluʻu i kāu hui.

Ke pelu ana i ka Scarf

No ka hoʻomākaukau ʻana i ka scarf no ka hoʻopaʻa ʻana, e hoʻomoe iā ia ma luna o kahi ʻili a hoʻopili i kahi ʻāpana lahilahi.ʻO ke kaʻina hana peʻe e hōʻoia i ka hiki ke hoʻokele a maʻalahi ka hana ʻana i ka scarf i ka wā e nakinaki ai i kāu ʻeke.E hoʻomaʻemaʻe i nā wrinkle a i ʻole nā ​​ʻili no ka nānā ʻana.

Nakinaki i ka Scarf

ʻO ke ʻano wili lua

E hoʻomaka ma ka ʻōwili ʻana i kekahi ʻaoʻao o ka scarf i pelu ʻia a puni ke kumu o ka ʻeke ʻeke, e waiho ana i kahi lōʻihi e hana ai i kahi drape nani.E hoʻopaʻa i kahi puʻupuʻu pālua ma luna o ka lima, e hoʻopaʻa pono ʻaʻole paʻa loa.Hoʻohui ka puʻupuʻu pālua i kahi paʻi nani i ka wā e mālama ai i ka scarf ma kahi.

ʻOkaʻi ʻana i ka lima

Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana i ka puʻupuʻu pālua, ʻōwili mālie i ke koena o ka lōʻihi o ka scarf a puni ka ʻau i ka neʻe ʻana.ʻO kēiaʻenehana kāwilihoʻohui i ke ʻano a me ka hoihoi ʻike i kāu ʻeke, e kū ai i waho o ka lehulehu.E hoʻāʻo me nā ʻano kāʻei ʻokoʻa e ʻike i ka mea i kūpono i kou nani.

Hoʻopau ʻana

Hoʻoponopono no ke Kaulike

No ka hoʻokō ʻana i kahi hiʻohiʻona kūlike, e hōʻoia i ka lōʻihi o nā ʻaoʻao ʻelua o ka scarf.Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke kūlana o ka scarf ma ka lima e hana i ka symmetry a me ka hoʻopiʻi ʻike.ʻO ka hoʻohālikelike ʻana i nā ʻaoʻao ʻelua e hana i kahi hoʻopau ʻoluʻolu a poni ʻia i kāu hui ʻeke.

Hoʻopaʻa i nā hopena

Ke māʻona ʻoe i ke ʻano o ka ʻōwili ʻia ʻana o ka scarf a puni ka ʻau, e hoʻopaʻa i nā wēlau ʻelua ma ka hoʻopaʻa pono ʻana iā lākou ma lalo o kekahi a i ʻole i loko o kekahi o nā puka lou.Mālama kēia ʻanuʻu i ka wehe ʻana a hoʻohui ʻia i kahi paʻi ʻoihana i kāu ʻano scarf silk.

ʻAʻole nā ​​mea hoʻonaninani siliki wale nō;he mau ʻōlelo lākou e kali nei e hana ʻia.Ma ka hakulole lole silikano nā ʻeke ʻeke, wehe ʻoe i nā mea hiki ʻole ke hōʻike i kou ʻano ʻokoʻa a me kou nani.

ʻO kaRosette

Ka Rosette
Puna kiʻi:unsplash

Ka hana ʻana i ka Rosette

ʻO ka ʻōwili ʻana i ka Scarf

E hoʻomaka i ka hana ʻana i kahi rosette hoihoi me kahilole lole silika, e hoʻomaka me ka ʻōwili paʻa ʻana i ka scarf mai kekahi ʻaoʻao a i kekahi.Pono ke kaʻina o ka'ōwili a pololei, e hōʻoia i ka hana ʻana o ka scarf i kahi ʻano maʻemaʻe a paʻa.Ke ʻōwili nei ʻoe, e noʻonoʻo i ke ʻano o ka rosette nani, mākaukau e hoʻonani i kāu ʻeke ʻeke me ke ʻano a me ka lokomaikaʻi.

Hoʻopaʻa i kahi hopena

I ka wā i ʻōwili ai ʻoe i kalole lole silikai loko o ka wili wili, e hoʻopaʻa i kekahi wēlau o ka scarf i ʻōwili ʻia ma ka lima o kāu ʻeke.He mea koʻikoʻi kēia ʻanuʻu i ka hoʻopaʻa ʻana i ka rosette ma kahi paʻa, e pale aku ai i ka wehe ʻana i ka wā e hana hou ai ʻoe.Ma ka hoʻopaʻa paʻa ʻana i kahi hopena, hoʻokumu ʻoe i ke kumu no kahi rosette nani e hoʻokiʻekiʻe ai i kāu pāʻani mea kōkua.

Ka hana ʻana i ka Rosette

Ka wili ʻana i ke ʻano

Me kekahi hopena o kalole lole silikapaʻa, wili mālie i ke koena lōʻihi o ka scarf a puni ka hopena heleuma.Hoʻokumu ka neʻe wili i nā papa paʻakikī i loko o ka rosette, e hoʻohui i ka hohonu a me ka nui i kāna hoʻolālā.I kou wili ʻana, e nānā i ke ʻano o kēlā me kēia huli ʻana i ka hana ʻana i kahi rosette nani e hōʻike ana i ka maʻalahi a me ka nani.

Hoʻopaʻa i nā Wehe

I kou hiki ʻana i ka hopena o ka wili ʻana i kalole lole silika, e hoʻokomo i nā wēlau ma lalo o nā papa o ka rosette.ʻAʻole hoʻomaʻemaʻe wale ʻia ke ʻano o ka rosette ka hoʻopaʻa ʻana i kēia mau hopena akā e hōʻoiaʻiʻo nō hoʻi i kona paʻa ʻana i nā huakaʻi o kāu lā.ʻAʻole maikaʻi wale ka rosette i hoʻopaʻa ʻia i ka nānā ʻana akā pono nō hoʻi i ka mālama ʻana i kona ʻano.

Hoʻoponopono hope

Hoʻopaʻa Paʻa

E hōʻoiaʻiʻo i kāulole lole silikapaʻa a paʻa ka rosette ma kāu ʻeke ʻeke, hāʻawi iā ia i kahi huki mālie e hoʻopaʻa i nā ʻāpana wehe.ʻO ke kūpaʻa ke kī i ka mālama ʻana i ka pono o kāu hui mea hoʻohui, e ʻae iā ʻoe e hoʻonani i kou nani nani me ka hilinaʻi.ʻO kahi rosette paʻa e kū i ka neʻe ʻana a hoʻokō i kāu hele ʻana a pau.

Hoʻohui iā Flair

Ma ke ʻano he hopena hope loa e hoʻomaʻamaʻa i kāulole lole silikarosette, e noʻonoʻo e hoʻohui i kahi paʻi o ka flair e hana ʻokoʻa iā ʻoe.Inā paha e hoʻokomo ana i kahi waihoʻoluʻu ʻokoʻa a i ʻole e hoʻonani ʻia me kahi pine hoʻonaninani, e ʻālohilohi kou ʻano hana i kēia kikoʻī mea hoʻonaninani.ʻO ka hoʻohui ʻana i ka flair e hoʻololi i kahi rosette maʻalahi i kahi ʻāpana ʻōlelo pilikino e hōʻike ana i kou ʻano pilikino.

Ka Kakaka

E like me kā Josie Gardner i ʻōlelo ai, hana maʻamau i kahi ʻeke me kahilole lole silikaHe ala maʻalahi a hoʻomohala e lawe mai i ke ola hou iā ia.ʻAʻole i pau ka nani o nā scarves silika, e hoʻolilo iā lākou i mea hoʻohui manawa ʻole e hoʻohui i kahi paʻi o ka maʻalahi i kekahi hui.Hōʻike nā kumu like ʻole i ka versatility o nā scarves silk, showcasingʻano like ʻole e ʻaʻahu aiiā lākou, mai ka hoʻonani ʻana i nā ʻeke a hiki i ke komo ʻana i nā lima lima a me nā lole.E ʻimi kākou i ke ʻano o ka hoʻopaʻa ʻana alole lole silika no ka ʻeke ʻekema kahiʻano kakaka, e hoʻohui i ka nani a me ka nani i kāu hōʻiliʻili mea kōkua.

Ke pelu ana i ka Scarf

ʻIke ʻana i ka Midpoint

E hoʻomaka me ka ʻimi ʻana i ka waena waena o kalole lole silika, e lawelawe ana ma ke ʻano he kiko no ka hana ʻana i kahi kakaka nani ma kāu ʻeke ʻeke.ʻO ka ʻike ʻana i ke kikowaena e hiki ai ke hoʻonohonoho like a hōʻoia i ka noho nani o ke kakaka ma kāu ʻeke lima.Hoʻopili i ka maʻalahi o nā ʻulaʻula silika ma o ka hoʻāʻo ʻana me nā ʻenehana pelupi like ʻole e hoʻokō i nā ʻano nui a me nā ʻano kakaka.

Ke hoʻonohonoho ʻana ma ka lima

Ke hoʻoholo ʻoe i ka waena waena o kalole lole silika, e hoʻonoho i ke kikowaena o kāu ʻeke ʻeke.Pono e hoʻopaʻa ʻia ke kau ʻana akā hiki ke hoʻololi ʻia e like me ka mea e pono ai no ke ʻano maikaʻi loa.Ma ka hoʻonoho ʻana i ka scarf me ka noʻonoʻo, hoʻokumu ʻoe i ke kumu no ka hana ʻana i kahi kakaka e hoʻokō i ka hoʻolālā o kāu ʻeke a hoʻonui i kona hoʻopiʻi nani.

Nakinaki i ke Kakaka

Ka hana ana i na Loops

E nakinaki i ke kakaka me koulole lole silika, hoʻomaka me ka hana ʻana i ʻelua puka lou ma kēlā ʻaoʻao kēia ʻaoʻao o ka waena waena.Hoʻohui nā puka lou i ka nui a me ka hoihoi ʻike i kāu mea kōkua, e hana ana i kahi hiʻohiʻona pāʻani akā nani.E hoʻāʻo me ka nui o ka loop a me nā ʻano e hoʻopilikino i kou ʻano kakaka a hōʻike i kou ʻano hiʻohiʻona kūʻokoʻa ma o kēia kikoʻī maʻalahi akā hopena.

Hoʻopaʻa ʻana i ka Knot

Ma hope o ka hana ʻana i nā loops symmetrical me kāulole lole silika, e ʻaʻa mālie i kekahi puka ma luna o kekahi ma ke kiko waena.Hoʻopili paʻa i nā ʻaoʻao ʻelua e hana i kahi kakaka nani e paʻa mau i kou lā.ʻAʻole wale ka puʻupuʻu i hoʻohui i kahi mea hoʻonani akā e hōʻoiaʻiʻo nō hoʻi i ka paʻa ʻana o kāu kakaka nani, e hoʻokiʻekiʻe ana i kāu ʻeke me ka lokomaikaʻi ʻole.

Hoʻopololei i ka Nānā

Hooponopono i na Loops

Ke nakinaki ʻoe i ke kakaka me kāulole lole silika, e hoʻololi a hoʻoponopono i nā puka lou no ka nani maikaʻi loa.E hoʻolima maikaʻi i ke ʻano a me ka nui o kēlā me kēia loop e loaʻa ai ke kaulike a me ka lokahi i kāu kāʻei ʻokoʻa.Hoʻonui ka nānā ʻana i nā kikoʻī i ka hoʻoponopono ʻana i nā puka lou i ka hōʻike holoʻokoʻa o kāu kakaka, e hōʻike ana i ka hana akamai a me ka nānā ʻana i ke ʻano.

E hōʻoia ana i ka Symmetry

He kuleana koʻikoʻi ka Symmetry i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ke ʻano o kāulole lole silikakūlou ma ka ʻeke ʻeke.E hōʻoia i ka hoʻolikelike like ʻana o nā puka lou ʻelua, e hana ana i kahi hoʻonohonoho ʻoluʻolu i ka nānā ʻana e hōʻike ana i ka nani a me ka hoʻomaʻemaʻe.Ma ka hoʻonohonoho mua ʻana i ka symmetry i kāu ala hoʻolālā, hoʻokiʻekiʻe ʻoe i kāu pāʻani mea kōkua me ka pololei a me ka maʻalahi, e hana ana i kahi ʻōlelo ma nā wahi āu e hele ai.

Hāʻawi ʻo Silk scarves i nā manawa pau ʻole no ka hoʻonui ʻana i nā mea e like me nā ʻeke lima, e ʻae iā ʻoe e hōʻike i ka noʻonoʻo ʻana ma o nā ʻano hana hoʻonaninani kūʻokoʻa e like me nā kakaka a i ʻole nā ​​rosettes.Hoʻopili i kēia mea hoʻohana maʻamau i kou hoʻāʻo ʻana me nā ala like ʻole e hoʻohui i nā ʻili siliki i loko o kāu ʻaʻahu o kēlā me kēia lā.

Hoʻopili i ka hana akamai o ke kāʻei ʻana i ka scarf silk ma nā lima ʻeke me ka paʻi o ka maʻalahi.E noʻonoʻo i ke kaula lima maʻamau, ka rosette hoʻohiwahiwa, a me nā ʻenehana kakaka nani i ʻimi ʻia.E ʻaʻa e hoʻokomo i kāu hōʻiliʻili mea kōkua me ka noʻonoʻo a me ka flair ma o ka hoʻokolohua ʻana me nā ʻano like ʻole.E hoʻokiʻekiʻe i kāu pāʻani ʻano me ka maʻalahi ma o ka hoʻokomo ʻana i nā ʻili siliki i loko o kāu hoʻololi ʻana i kēlā me kēia lā.Wehe i kāu trendsetter i loko a e haʻi i kēlā me kēia mea kōkua i kahi moʻolelo kūʻokoʻa o ka nani a me ka versatility.E ʻike i ka leʻaleʻa palena ʻole i lawe ʻia e nā scarves silika i kāu mau ʻeke, he hōʻoia maoli i ke ʻano manawa ʻole.

 


Ka manawa hoʻouna: Jun-18-2024

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou